۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
14
اسفند
1402
آخرین جلسه سال 1402 کمیته جذب دانشجو و استعداد درخشان با ارائه گزارش آمار دانشجویان در سال 1402 برگزار شد.
💢به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه، همزمان با سایر دانشگاه‌های سطح کشور، آخرین جلسه کمیته جذب دانشجو با حضور معاون آموزشی و پژوهشی، مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی، ریاست دانشکده‌ها و نمایندگان گروه‌های آموزشی دانشگاه تربت‌حیدریه برگزار شد.
✅در این جلسه ضمن ارائه گزارش دقیق دانشجویان جذب شده در سال 1402 در کلیه مقاطع تحصیلی (بومی، استان، شهر و ...) با ارائه راهکارهای لازم پیرامون حفظ روند پذیرش دانشجو در سال آینده بحث و بررسی شد.

✅بر اساس بخشی از این آمار، گروه مهندسی برق و کامپیوتر در سال 1402، بیشترین تعداد دانشجو را در مقاطع مختلف پذیرش نموده است که بخش اعظم آن شامل دانشجویان داخل استان و شهرستان می‌باشند.
🔹همچنین جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تربت‌حیدریه در اغلب رشته‌ها به حداکثر مقدار (طبق دفترچه سازمان سنجش) رسیده است.

🔸در پایان جلسه، درخصوص راهکارهای جذب دانشجویان استعداد درخشان از سایر دانشگاه های کشور برای سال 1403 به جهت افزایش کیفیت پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی بررسی لازم صورت پذیرفت.

تعداد بازدید:
    587
    نویسنده:
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)