دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
ثبت نام دانشجویان جدید الورود
تور مجازی
Fa
En
۱۴۰۳ يکشنبه ۴ آذر
Sunday, November 24, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
حوزه ریاست و روابط عمومی
هیأت اجرائی جذب اعضای هیأت علمی
هیأت ممیزه مشترک
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات
زیر سایت طرح و برنامه
بنیاد خیرین حامی دانشگاه
حراست
دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها
اداره طرح های عمرانی
اداره امور حقوقی و قرارداد ها و پاسخگویی به شکایات
گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر
مدیریت سبز دانشگاه تربت حیدریه
زیر سایت گروه نظارت و ارزیابی
آموزشی و پژوهشی
معاونت آموزشی و پژوهشی
دانشجویی و فرهنگی
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
معاونت دانشجویی و فرهنگی
مدیریت امور دانشجویی
گروه امور فرهنگی و اجتماعی
اداره تربیت بدنی
مرکز مشاوره و سبک زندگی
صندوق رفاه دانشجویان
اداری و مالی
زیرسایت معاونت اداری و مالی
معاونت اداری و مالی
مدیریت امور اداری و پشتیبانی
مدیریت امور مالی
مناقصات و مزایده ها
کارگروه ورزش کارکنان و اعضای هیئت علمی
امور بین الملل
معرفی
برنامه های اراسموس
تفاهم نامه های بین المللی
رویداد های بین المللی
دانشکده ها و پژوهشکده
دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
دانشکده فنی و مهندسی
پژوهشکده زعفران
سایر رشته
باستان شناسی
علوم سیاسی
درباره دانشگاه
دانشگاه در یک نگاه
برنامه راهبردی
فیلم معرفی دانشگاه
ساختار دانشگاه
نقشه دانشگاه
پیک دانشگاه
سرود دانشگاه
اعضاء دانشگاه
چارت سازمان اعضاء دانشگاه
صفحات شخصی اعضای هیات علمی
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
28
آبان
1403
انتشار مقاله در حوزه فرآوری و ذخیره سازی گیاهان دارویی
دکتر حسن فیضی، دانشیار گروه تولیدات گیاهی و ریاست دانشکده کشاورزی مقاله پژوهشی خود را در نشریه (Q1) Journal of Agriculture and Food Research به صورت دسترسی آزاد (Open access) منتشر کرد.
در این تحقیق روش های نگهداری مصنوعی شبیه سازی شد و بر اساس آن مشخص گردید خصوصیت آنتی اکسیدانی اسانس زیره نوعی مکانیسم دفاعی است که از اکسیداسیون روغن ذخیره ای در حین انبارمانی ممانعت می کند. همچنین افزایش محتوای اجزا اصلی پروفایل اسانس زیره (cumin aldehyde و γ-Terpinene-7-al ) در طی نگهداری و افزایش سن بذر نیز اثبات شد
این پژوهش علمی با همکاری محمدشاهین دانشمندی (استاد همکار گروه تولیدات گیاهی)، علی شایانفر (موسسه ثبت و گواهی بذر و نهال ایران) و آناهیتا پهلوان (دانش آموخته کارشناسی ارشد گیاهان دارویی) انجام شد
شایان ذکر است مقاله فوق حاصل از طرح های پژوهشی مصوب دانشگاه تربت حیدریه می باشد.
لینک مقاله:
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666154324005428?via%3Dihub
تعداد بازدید:
224
نویسنده:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
سایر خبرها
انتشار مقاله در زمینه بهینه سازی و ذخیره انرژی مصرفی ساختمان
3
آذر
1403
جشنواره ملی شعر زعفران در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد
3
آذر
1403
کافه کتاب به مناسبت هفته کتابخوانی و گرامیداشت هفته بسیج برگزار شد.
30
آبان
1403
کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل در دانشگاه تربتحیدریه برگزار شد.
29
آبان
1403
جلسه تبادل نظر و بازدید دکتر حسن یزدانپناه؛ استاد دانشکده داروسازی و رئیس مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه
29
آبان
1403
انتصاب " سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه تربت حیدریه"
29
آبان
1403
جلسه توجیهی - آموزشی با والدین دانشجویان جدیدالورود بومی دانشگاه تربتحیدریه برگزار شد.
29
آبان
1403
نشست تحلیلی مسائل روز منطقه به مناسبت هفته بسیج برگزار شد.
29
آبان
1403
انتشار مقاله در حوزه فرآوری و ذخیره سازی گیاهان دارویی
28
آبان
1403
معرفی پیش نشست های تخصصی چهارمین همایش ملی چشم انداز توسعه منطقه تربت حیدریه در افق 1408 در جلسه شورای اداری شهرستان تربت حیدریه
28
آبان
1403
Powered by
Dorsa
Portal