۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
Thursday, March 28, 2024
سال ۱۴۰۱ تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین
جستجو
گیاهان دارویی از مهمترین محصولات کشاورزی بوده که نقشی بسیار مهم و اساسی در سلامت افراد جامعه ایفا می‌کنند. استفاد از این گیاهان تاریخی به قدمت زندگی بشر دارد؛ چرا که انسان از همان ابتدا بر حسب تجربه گیاهان سمی را از غیر سمی و گیاهان دارویی را از غیر دارویی باز شناخت.

گیاه دارویی بابونه: تولید و فرآوری

شماره کتاب نام نویسنده سال انتشار وضعیت
1 گیاه دارویی بابونه: تولید و فرآوری دکتر احمد احمدیان 1379-1392

چکیده