Friday, April 19, 2024
15
اسفند
1401
دکتر خاشعی: افزایش 25 درصدی جذب دانشجو در سال 1401، زمینه‌ساز توسعه سریعتر دانشگاه تربت حیدریه خواهد بود
دکتر عباس خاشعی سیوکی، رئیس دانشگاه تربت حیدریه، با اعلام اینکه که در سال 1401 با رشد چشمگیر دانشجو در اکثر رشته‌ها مواجه بودیم، خاطر نشان کرد: در سال 1401 در دانشکده کشاورزی شاهد افزایش 53 درصدی جذب دانشجو بودیم که افزایش 350 درصدی در رشته تولیدات گیاهی (کاردانی) و 167 درصدی رشته مهندسی طبیعت، از شاخص‌ترین آن‌ها می‌باشد که باعث احیای این رشته‌ها و دانشکده کشاورزی شد. الحمدلالله این روند در سال 1401 باعث شد هر 3 گروه مهندسی اقتصاد کشاورزی، مهندسی طبیعت و مهندسی تولیدات گیاهی بدون دغدغه و با تمام توان به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی بپردازند.
وی افزود: در دانشکده فنی و مهندسی نیز این روند وجود داشته که افزایش 71 درصدی جذب دانشجو در رشته مهندسی معماری (کاردانی) و افزایش 50% آن در رشته مهندسی کامپیوتر (کارشناسی ناپیوسته) از جمله موارد شاخص می‌باشد. از طرفی می‌توان رسیدن به حدنصاب بالای 40 دانشجو برای ورودی 1401 مهندسی ارتباطات و فناوری اطلاعات (کاردانی) اشاره کرد که آماری قابل توجه برای مقطع کاردانی به شمار می‌رود. مطابق آنچه بیان شد در سال 1401 به طور کلی در هر 4 رشته‌ی مقطع کاردانی با افزایش قابل ملاحظه‌ای موجه بوده‌ایم که رشدی بی سابقه به شمار می‌رود.
خاشعی خاطر نشان کرد: در بهمن‌ماه و فرآیند تکمیل ظرفیت سال 1401 نیز با افزایش 138 درصد جذب دانشجو نسبت به سال 1400 مواجه بودیم که باعث شد درنهایت در سال 1401 ، جذب دانشجو 25 درصد نسبت به سال 1400 افزایش داشته باشد و این در شرایطی است که در کل کشور (حتی برخی دانشگاه‌های درجه 1 و 2 کشور) روند کاهشی جذب دانشجو را شاهد هستیم.
خاشعی در پایان افزود: بدون شک این رشد جذب دانشجو در سال 1401، زمینه‌ساز توسعه هرچه سریعتر دانشگاه تربت حیدریه خواهد بود. از طرفی با توجه به آمار ارائه شده توسط اداره آموزش و پرورش در جلسات کمیته جذب دانشجویان مستعد، بدلیل کاهش شدید دانش‌آموزان رشته ریاضی در سال‌های گذشته، لذا از سال 1402، ناگزیر به تغییر جامعه هدف برای جذب دانشجو برای دانشکده فنی و مهندسی خواهیم بود.

تعداد بازدید:
    1153
    نویسنده:
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)